Бразильська португальська - курси, словники та інші мовні доповнення

Вивчайте бразильсько португальську мову з професіоналами. Спробуйте наші курси бразильсько португальської Безкоштовно! Вдосконалюйте свою вимову за допомогою Listen & Talk (аудіювання бразильсько португальською, вимова бразильсько португальської).

Ви плануєте поїздку до Бразилії? Вивчайте бразильсько португальську мову та насолоджуйтеся своєю відпусткою більш активно!

Курси бразильсько португальської, Аудіо уроки бразильсько португальської, ...

Завантажуйте наступні навчальні матеріали.

  • Бразильська португальська для початківців Free Trial | 29,00 €

    Інтерактивний курс бразильсько португальської охоплює тематику їди, кольорів, покупок, частин тіла, визначення часу, землі, вітання та загальні фрази.

    Протягом всього часу будете слухати бразильсько португальську мову і за допомогою ігор з записом до мікрофону почнете говорити.

    Будете грати інтерактивні мовні ігри, вчити нові слова з малюнків, щоб посилити пам'ять і перевірити знання з допомогою вікторин.

    До нього входить словник бразильсько португальської мови EasyLex для швидкого пошуку перекладу.

    Ви плануєте поїздку за кордон (Бразилія)? Вивчайте бразильсько португальську мову та насолоджуйтеся своєю відпусткою більш активно!

  • Бразильська португальська для початківців – аудіокурс 15,00 €

    Аудіокурс бразильсько португальської мови складається з 9 лекцій, що стосуються наступних тем: перші слова, їда, кольори, загальні фрази, частини тіла, числа, визначення часу, покупки та земля.

    Всі бразильсько португальські слова та фрази записані носіями мови і доповнені перекладами на рідній мові. Завдяки цьому, мову можна вчити будь-де, без необхідності друкованих матеріалів чи комп'ютера. Досить завантажити mp3 файли на Ваш iPod або mp3 плеєр і почати вчитися.

    Ви плануєте поїздку за кордон (Бразилія)? Вивчайте бразильсько португальську мову та насолоджуйтеся своєю відпусткою більш активно!

Listen & Talk (аудіювання бразильсько португальською, вимова бразильсько португальської)

Щоб покращити своє вміння слухати та вимову ми підготували для Вас якісні записи створені носіями мови.

RE-WISE (бразильсько португальські слова і бразильсько португальські фрази, вивчення і практика) - готується

Вчіть слова та фрази з підготованих озвучених словників.

If you do not find an answer to your question in the Frequently asked questions, send us your ideas, comments or suggestions.